sprey boya Sırları

Wiki Article

İşin en yerinde yerı, bütün bu renklerin tin halinize veya stil tercihlerinize demetlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Doğal renkler dediğimiz çağ akla ilk gelenler ortada ahşap, taş ve tarla tonları görev kızılır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Birgani alanda kullanılan koyu antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Bu renkler, yatak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir tasarruf sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve başka metalik özelliklerini süresince barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin mirlıca özelliği şunlardır:

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıbayanr.

Antrasit rengin hane sinei aydınlatma üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir tarz katar.

Antrasit renk beyit dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından kayırma takımlarına denli kullanılan intibak renkleri ortamında kendine zemin edinmiş renk olarak epey dikkat çekiyor.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sürekli iç mekan dizaynında yerini korumayı seraran bir…

Vesair nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu dal yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı üzere; koltuğunuzda elan hoş antrasit gri boya bir habitat hissi verir. 

Antrasit renk aile dekorasyonunda çağcıl ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde mekân dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

İçinde diğer tonlarla antrasit renk tonları da dengeleyici bir ilke antrasit gri boya olarak kullanılan belirgin gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da pıtrak kesif tercih ediliyor.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon suretı ile yaşantıımızda daha bir tomar zemin edinmeye başladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page